Indicatie consult

Heeft u nog twijfels of ISOCARE iets voor u kan betekenen? Dan kunt u altijd terecht voor een indicatie consult. U kunt hiervoor op afspraak terecht. Hierbij kunnen we even kennis maken met elkaar en kunnen we samen bepalen of ISOCARE iets voor u zou kunnen betekenen. Een indicatie consult duurt 15 minuten.

ISOCARE heeft vele disciplines en kan op verschillende manieren te werk kan gaan, ook kunnen verschillende vormen gecombineerd worden. Het kan ook zijn dat ISOCARE u niet verder kan helpen of dat uw klachten wellicht beter op een andere manier aangepakt kunnen worden. Zo heeft ISOCARE een ruim netwerk met verschillende andere disciplines die mogelijk meer aansluiten om u verder te helpen. Uw gezondheid staat voorop!

ISOCARE werkt onder andere samen met drie collega’s uit zowel de alternatieve als reguliere geneeswijzen. Het is in de huidige gezondheidszorg uniek dat vier vrouwen uit verschillende zienswijzen van de gezondheidszorg hun krachten bundelen in de behandeling van mensen met deze onverklaarde klachten: een psychologe, een osteopate, een psychosomatisch fysiotherapeute en ISOCARE (mesologie, neurofeedback, life-coaching en gezond afslanken). De psychologe heeft zich gespecialiseerd in de karakters en gedachtenwereld van mensen die leiden tot destructief gedrag; de osteopate is gespecialiseerd in de onderlinge samenwerking van de verschillende anatomische structuren in het lichaam (organen, gewrichten, spieren); de psychosomatisch fysiotherapeute is gespecialiseerd in het leren voelen, herkennen, op waarde schatten en handelen naar lichaamssignalen, emoties en gevoelens en ISOCARE, de mesologie en neurofeedback is gespecialiseerd in de fysiologie van de mens (hoe werkt het lichaam, onder andere door te kijken naar hormonen, mineralen, vitaminen, etc) in combinatie met emoties, energie niveau en psychische klachten en gespecialiseerd heeft in de werking en activiteit van de hersenen in samenhang met het lichaam.