ADHD

In de medische wereld wordt snel naar de ‘vertrouwde’ behandeling met medicijnen gegrepen, zoals bijvoorbeeld Ritalin, Concerta of soms zelf Prozac. Hierbij zal de medicatie veelal levenslang genomen moeten worden om de symptomen te bestrijden, terwijl er geen genezing plaatsvindt!

ISOCARE is gespecialiseerd op het gebied van ADHD en ADD. Bij mensen met ADHD of ADD zijn er vaak bepaalde processen in het lichaam in dysbalans. Regelmatig is er sprake van een voedselintolerantie. Deze individuele oorzaken, dysfuncties en eventuele intoleranties kunnen bepaald en behandeld worden met behulp van een specifiek programma binnen de mesologie.

Veelal is er ook een verstoring in de algere golven van de hersenactiviteit. Deze kunnen eventueel getraind worden met behulp van neurofeedback. Neurofeedback is een bewezen methode om steun te bieden bij ADHD.

Indien u een afspraak wilt maken betreft ADHD zal er een uitgebreide intake plaatsvinden en zal er samen met u bepaald worden welke methode voor u of uw kind het meest geschikt is. In sommige situaties kan zelfs een combinatie aanbevolen worden.